Vårt erbjudande

Vi tar fram, paketerar och levererar innehåll som genererar värde för mottagaren och därmed även för avsändaren.

Våra tjänster kan innefatta allt ifrån strategi, koncept och design till produktion, distribution och uppföljning men vi utgår alltid ifrån samma sak – högkvalitativt innehåll som genererar värde för mottagaren och därmed för affären. Vi säljer inte nyckelfärdiga produkter. Allt vi tar fram beror på kund, mål och målgrupp – för vi börjar alltid där. Med problemställningen. Vad ska kommunikationen göra för jobb? På vilket sätt ska det stärka er affär?

Områden vi arbetar med:

Strategi och koncept

Vad ska kommunikationen göra för jobb? På vilket sätt ska det stärka kundens affär? Ska det driva försäljning? Förflytta ett varumärke?

Produktion

När strategi och koncept är satt tar vi fram innehåll i alla dess former. Det kan vara allt ifrån magasin och böcker till filmer, bloggar, och poddar. Innehållet kan publiceras över tid eller paketeras och presenteras inom ramen för en kampanj eller i samband med ett event.

Distribution

Vi ser till att innehållet når mottagaren oavsett kanal. Vi identifierar målgrupper, ringar in plattformar och kanaler, tittar på beteenden och utifrån det väljer vi kanal och distributionsform.

Monitorering och uppföljning

Ingen kommunikation är bra så den är sig själv nog. I slutändan vill avsändaren alltid uppnå något, men hur ska man veta om kommunikationen, kampanjen, podden, bloggen gör sitt jobb?

Lite om oss

Våra konceptutvecklare, redaktörer och producenter arbetar nära dig som kund. Vår expertis sträcker sig från strategi och koncept till produktion, distribution och uppföljning.