Karolina Westerlund blir ny vd för Lovstrom Content. Hon kommer närmast från tjänsten som digital chef på Appelberg Publishing.

– Jag är jättestolt och glad och ser väldigt mycket fram emot att få leda Lovstrom Content. Här finns en fantastisk redaktionell kompetens och flertalet prisbelönta produkter. Men jag ser också stora tillväxtmöjligheter, inte minst inom strategiska digitala tjänster, säger Karolina Westerlund, tillträdande vd. Karolina Westerlund
Karolina har framgångsrikt ansvarat för att leda och driva digitala förändringsprocesser, både för egna bolag och för de kunder som hon jobbat med. Till Lovstrom tar hon med sig erfarenheter av att utveckla företags kommunikation och då framförallt i digitala kanaler.

– Det känns jättebra att ha lyckats rekrytera en så stark digital och kommersiell förmåga som Karolina Westerlund. Hon kommer med sina erfarenheter och kompetenser att bidra till vår och våra kunders fortsatta utveckling, säger Patrik Widlund, styrelseordförande för Lovstrom Content.
Lovstrom Content har tio anställda och en försäljning på 25 miljoner kronor. Bland kunderna finns SJ, Green Cargo och Svenska Fotbollförbundet. Karolina tillträder sin tjänst den 14 december. Nuvarande vd Håkan Lövström slutar som vd och går vidare till att arbeta med ett nytt projekt utanför Lovstrom Content.