I dag jublar vi här på Drottninggatan 83. Våra kunder har nämligen sett till att vi blivit nominerade till Årets Byrå. Det är Dagens Industri och undersökningsföretaget Regi som står bakom Årets Byrå.

Tack alla kunder och medarbetare som varje dag hjälper oss att bli en bättre byrå. Årets Byrå är Sveriges största kvalitets- och branschstudie av kommunikationsbyråer. Lovstrom Content finns givetvis med i kategorin contentbyråer. Det är extra glädjande att kvala in bland de fem byråerna som blivit nominerade när vi under hösten har bytt namn.

Förutom själva tävlingen i Årets Byrå innebär kundundersökningen också att vi får reda på vad kunderna tycker att vi gör bra eller dåligt, allt i syfte att förbättra vår verksamhet kontinuerligt. Detta är en mycket nyttig process där kundernas omdömen leder till att vi som byrå blir en ännu bättre samarbetspartner.

19:e februari hålls själva galan Årets Byrå på Grand Hotel i Stockholm.

Här är länken till Resumes artikel