I det efterlängtade nionde avsnittet fortsätter Gardeniorna att utforska den franska myllan, där de virrar in sig i spännande historier om påvar och baroner i Châteauneuf-du-Pape. Amalia fluktar på en liderlig Gérard Depardieu i Netflix-serien Marseille. Carlos är som vanligt förvirrad när han försöker placera de olika druvsorterna. Till sin hjälp har Gardeniorna vinmakare extraordinaire Edouard Guérin, Wine & Wineyards manager på huset Ogier. Edouard delar med sig av sina äventyr som vinmakare i såväl Turkiet och Australien och viktigast av allt, hur det var att återvända till sina hemtrakter och få nycklarna till huset Ogiers vinkällare. En sak är lika säkert som amen i kyrkan: vintipsen och glädjen flödar i studion. Salud!
Dagens avsnitt är gjort i samarbete med Spring Wine & Spirits.

Kärlek

Läs våra vintips HÄR!

Facebook!